راهکارهایی برای ترغیب همسر برای مشورت

راهکارهایی برای ترغیب همسر برای مشورت

471 نفر
Reading Time زمان مطالعه: 2 دقیقه
دسته بندی: روابط زناشویی

فهرست مطالب

در زندگی زناشویی مشورت به عنوان یکی از ابزار های مهم و ضروری برای پیشرفت و ارتقای زندگی مشترک به شمار میرود. زوج هایی که در زندگی خود برای حل چالش ها و مسائل مختلف با یکدیگر مشورت میکنند، نتیجه بهتری را دریافت خواهند کرد. شاید برخی اوقات تمایل داشته باشیم که تک روی کنیم و نخواهیم در مورد تصمیمی که میگیریم، با همسر خود مشورت کنیم. اما یادمان باشد زمانی میتوانیم در جهت بهبود کیفیت زندگی مشترک خود گام برداریم که از مشورت و مشارکت همسرمان نیز بهره ببریم. معمولا راه حلی که با مشورت کردن به آن دست پیدا میکنیم، تاثیر گذاری بیشتری نسبت به مواقعی دارد که به تنهایی تصمیم گیری میکنیم. لذا دانستن راهکارهای ترغیب همسر برای مشورت امری ضروری به نظر میرسد. در این مقاله قصد داریم در مورد راه های ترغیب همسر برای مشورت، مطالبی را خدمت شما دوستان عزیز ارائه کنیم. در ادامه مقاله با همراه باشید.

به نظرات، احساسات و ایده های همسر خود ارزش قائل شوید

یکی از راه های ترغیب همسر برای مشورت، این است که به او نشان دهید برای نظر و پیشنهادی که دارد، ارزش و اهمیت قائل هستید. حتی اگر نظرات و ایده های او برای شما خیلی جالب توجه نباشد، این نکته را فراموش نکنید که او همسر و شریک زندگی شماست. پس به همان اندازه که برای نظرات خود ارزش قائل میشوید، به ایده های او نیز احترام بگذارید.

ترغیب همسر برای مشورت
پیشنهادات یکدیگر را با هم ادغام کنید

پیشنهادات یکدیگر را با هم ادغام کنید

زمانی که پیشنهادی را مطرح میکنید، خیلی بر روی آن پافشاری نکنید. یکی از راه های ترغیب همسر برای مشورت این است که نظر و ایده او را با پیشنهادات خود ادغام کنید تا بتوانید به راه حلی جامع دست پیدا کنید. ممکن است نظر شما درست و بر پایه حقایق باشد، اما یادتان باشد که تاکید شما بر درست بودن نظر شخصی باعث میشود که همسر شما نسبت به مشورت کردن تمایلی از خود نشان ندهد.

بر روی یک هدف مشخص متمرکز شوید

قبل از اینکه شروع به مشورت کردن کنید، سعی کنید به یک هدف مشخص برسید. به خودتان یادآور شوید که چرا باید از مشورت کردن بهره ببرید. برای ترغیب همسر برای مشورت کردن تلاش خود را بکنید که نتیجه صحبت هایتان به سمت رسیدن به یک راه حل مشخص باشد. اینکار باعث میشود که زمانی که اوضاع از کنترل خارج شد، بر روی هدفی که دارید متمرکز باقی بمانید.

تصویر بزرگتری را در نظر داشته باشید

اگر میخواهید در ترغیب همسر برای مشورت گامی موثر بردارید، قبل از هر چیز یادتان باشد که او شریک زندگی شماست. قبل از اینکه بخواهید درست بودن خودتان را اثبات کنید و به اصطلاح برنده بحث باشید، سعی کنید به دنبال حفظ اتحاد در زندگی مشترک خود باشید. اگر به طور مشترک به نتیجه ای رسیدید – حتی اگر درست نباشد – به صلاح شماست که از همان راه حل استفاده کنید.

ترغیب همسر به مشورت
در شرایط تنش زا به خودتان استراحت بدهید

در شرایط تنش زا به خودتان استراحت بدهید

سعی کنید در مشورت کردن با همسر خود قدری شوخ طبعی به خرج دهید. چهره بشاش داشته باشید و از کلمات جالب استفاده کنید. جک تعریف کنید و سعی کنید فضا را از حالت جدی خارج کنید. یکی از راهکار های موثر ترغیب همسر برای مشورت این است جو آرام و مناسبی را برای اینکار فراهم کنید. در هنگامی که عصبی و خسته هستید از بحث کردن و مشورت خودداری کنید و به خودتان استراحت بدهید.

ارتباطات موثر داشته باشید

برای ترغیب همسر برای مشورت، سعی کنید تکنیک های ارتباط موثر را انجام دهید. آرامش خود را حفظ کنید و منظور و مفهوم خود را واضح و روشن بیان کنید. شنونده خوبی باشید و به تمام صحبت های همسر خود بدون قضاوت گوش فرا دهید. زبان بدن مناسب داشته باشید و ارتباط چشمی برقرار کنید. اگر با احساسات مختلفی مواجه هستید، آنها را سرکوب نکنید و خودتان را بروز دهید. ذهن خوانی نکنید و بدون پیش داوری به ایده های همسر خود گوش فرا دهید.

از کمک افراد متخصص بهره بگیرید

موثرترین راهکار برای ترغیب همسر به مشورت میتواند استفاده از پیشنهادات متخصصین و مشاورین خانواده باشد. مطمئنا مسائلی وجود دارد که ممکن است باعث شود همسر شما تمایلی برای مشورت نداشته باشد. چه رفتاری در شما باعث بروز این مشکل شده است؟ چه مسائل حل نشده ای وجود دارد که تابحال نتوانسته اید برای حل آنها اقدام کنید؟ با مراجعه به متخصصین سلامت روان و خانواده میتوانید از این مسائل پرده بردارید و راهکار مناسبی را برای حل آن در پیش بگیرید.

سوالات متداول

  • مشورت در زندگی زناشویی چه اهمیتی دارد؟

مشورت باعث میشود که زوجین بتوانند به راه حلی مناسب برای مواجه با چالش های زناشویی دست پیدا کنند و از تک روی و خود رای بودن طرفین جلوگیری میکند. زوج هایی که با هم مشورت میکنند از زندگی زناشویی با دوام تری برخوردار هستند.

  • راهکارهای ترغیب همسر برای مشورت چه میباشد؟

نسبت به نظرات، ایده ها و پیشنهادات همسر خود ارزش قائل شوید. شنونده فعال باشید و ارتباط موثر برقرار کنید. پیشنهادات یکدیگر را با هم ادغام کنید و به راه حلی مشترک برسید.

  • موثرترین راهکار برای ترغیب کردن همسر به مشورت چه میباشد؟

استفاده از پیشنهادات افراد متخصص سلامت روان و مشاورین خانواده میتواند بیشترین تاثیر را در پیدا کردن راهکاری موثر برای مشورت کردن صحیح داشته باشد.

سخن پایانی

برای بسیاری از زوجین مساله مشورت تبدیل به موضوعی بحرانی شده است. اکثر زوجین اگاهی کافی نسبت به اهمیت مشورت و مشارکت ایده ها و نظرات در زندگی مشترک ندارند. متاسفانه تک روی و خود رای بودن یکی از زوجین، از پیدا شدن  راه حلی مناسبی برای چالش های زناشویی جلوگیری میکند. لذا هر یک زوجین باید راهکارهای ترغیب همسر برای مشورت را به خوبی فرا بگیرند. دانستن و انجام این تکنیک ها به زوجین کمک میکند که بتوانند راه حلی مشترک برای مسائل خود پیدا کنند و در مسیر زندگی زناشویی دوام و بقا داشته باشند. مطمئنا راه حل های متفاوت دیگری نیز برای ترغیب همسر به مشورت وجود دارد. شما چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟ با نظرات خود ما را در بهبود کیفیت این مقاله یاری فرمایید.

ترجمه:

رادیو بینا

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند
امتیاز شما :

مقالات دیگر

آخرین مطالب

معنی خواب هایی که میبینیم چیه؟
معنی خواب هایی که میبینیم چیه؟
اختلافاتی که با گذر زمان هم حل نمیشن
اختلافاتی که با گذر زمان هم حل نمیشن
شش دلیل رایج تصمیمات اشتباه در زندگی
شش دلیل رایج تصمیمات اشتباه در زندگی
پنج روشی که مردم ما را کنترل میکنند!!
پنج روشی که مردم ما را کنترل میکنند!!
آیا میتونیم فرد خودشیفته را تغییر دهیم؟
آیا میتونیم فرد خودشیفته را تغییر دهیم؟
ElGrandeToto - 7elmet Ado 6(MP3_320K)