جمله‌هایی که هرگز نباید به دوستان مجردتان بگویید

جمله‌هایی که هرگز نباید به دوستان مجردتان بگویید

272 نفر
دسته بندی: خودشناسی
جمله‌هایی که هرگز نباید به دوستان مجردتان بگویید، اگر مجرد هستید، احتمالا با نصیحت ها و دلدداری های افراد متاهل به خوبی آشنا هستید. آنها می‌خواهند به شما امید دهند که همسر ایده‌آل خود را روزی پیدا کرده و از این تنهایی نجات پیدا خواهید کرد. با اینکه آنها معمولا قصد دارند به شما کمک کنند، گاهی اوقات در این کار زیاده‌روی می‌کنند و بر خلاف نیت قلبی‌شان باعث ناراحتی شما می‌شوند. جمله‌هایی که هرگز نباید به دوستان مجردتان بگویید اما افراد متاهل باید بدانند اکثر کسانی که از قضا در وضعیت مجردی به سر می‌برند، اولویت‌های دیگری هم در زندگی دارند. برای مثال، ممکن است برای آنها در این مرحله از زندگی پیشرفت تحصیلی یا شغلی اهمیت خیلی بیشتری داشته باشد. همچنین، شاید از وضعیت فعلی خود راضی بوده و احساس تنهایی نمی‌کنند، یا فعلاً آمادگی کافی برای مواجهه با چالش‌های زندگی مشنرک را ندارند. بنابراین، اگر تصمیم دارید به افراد مجرد کمک کنید، انتظار می‌رود در حرف‌هایی که به آنها می‌زنید وسواس بیشتری به خرج دهید. در ادامه، می‌خواهیم شما را با چند مورد از حرف‌های کلیشه‌ای و نادرست افراد متاهل آشنا کنیم:

«خیلی متأسفم!»

چرا وقتی کسی به ما می‌گوید مجرد است، برخی از ما ابراز تأسف می‌کنیم، انگار که به بیماری سرطان مبتلا است. به طور قطع، بعضی‌ها از احساس تنهایی دوران مجردی لذت نمی‌برند. اما پیش از آن که به افراد مجرد دلداری بدهید، سعی کنید احساس‌شان را درک کنید. به آنها فرصت بدهید تا احساس واقعی خود را بروز بدهند. ممکن است اصلاً از وضعیت فعلی خود ناراحت نبوده و نیازی به همدردی شما نداشته باشند.

«چطور توانستی تا حالا مجرد بمانی؟!»

شما با این حرف در ظاهر از توانایی طرف مقابل تعریف می‌کنید اما به‌نوعی وضعیت زندگی طرف مقابل را هم زیر سؤال می‌برید. شما با این پیش‌فرض صحبت می‌کنید که دوران مجردی خیلی سخت است و بهتر است فرد مجرد هرچه زودتر راهی برای نجات خود پیدا کند. در حالی که این باور به دور از واقعیت است. زندگی خوب و بد را نمی‌توان صرفاً در داشتن یا نداشتن یک شریک خلاصه کرد. چطور توانستی تا حالا مجرد بمانی

«چرا با فلانی دوست نمیشوی؟ خیلی به هم می‌آیید!»

وقتی فردی رؤیای یک رابطه عاشقانه را در سر دارد، راهنمایی یک دوست کمک زیادی به او خواهد کرد اما گاهی افراد اصلاً علاقه‌ای به ایجاد یک رابطه جدی ندارد. بنابراین، قبل از این که چنین پیشنهادی به دوست مجردتان بدهید، مطمئن شوید او تمایل و آمادگی کافی برای ایجاد چنین ارتباطی را دارد.

«الان که مجردی، حتماً خیلی وقت آزاد داری!»

این جمله معمولاً با نیت مثبتی بیان می‌شود. اما ممکن است این مسئله را به طرف مقابل القا کند که وقتی فرد مهم دیگری در زندگی‌اش وجود ندارد، زندگی پوچ و بی‌معنی است. اما همه ما، چه مجرد و چه متاهل، سوای مسئله ازدواج، اهداف دیگری هم در زندگی داریم و هر روز برای رسیدن به آنها تلاش می‌کنیم. بنابراین، نباید معنای زندگی را فقط به داشتن یک شریک محدود کرد.

«سعی کن در دوره مجردی خودت را بسازی!»

با گفتن این جمله، در حقیقت به فرد مجرد هشدار می‌دهید که بعد از ازدواج دیگر وقتی برای رشد فردی در اختیار نخواهد داشت پس باید پیش از ازدواج از همه نظر خودش را کامل کند. این مسئله تا حدی درست است اما چنین باوری مراحل دیگر زندگی را کم‌اهمیت نشان می‌دهد. افراد در دوران حیات خود تجربه‌های مختلفی کسب می‌کنند و همه این تجربه‌ها، از جمله تجربه زندگی مشترک، می‌تواند به رشد فردی آنها کمک کند. به همین دلیل، نمی‌توان پذیرفت که این رشد بعد از ازدواج متوقف می‌شود. سعی کن در دوره مجردی خودت را بسازی

«ازدواج خیلی عالی است!»

ازدواج یک سنت قدیمی است و به اندازه کافی در نظام‌های آموزشی، رسانه‌ها، و مذهب بر اهمیت آن تأکید شده است. به همین خاطر، درست نیست که تصویری ایده‌آل از آن برای جوانان ترسیم کنیم و آن را راه‌حل تمام مشکلات‌شان بدانیم. نباید فراموش کنیم که ازدواج نیز مانند دیگر مراحل زندگی مشکلات خاص خودش را دارد.

«پس به این خاطر است که هنوز مجرد مانده‌ای!»

اگر با کسی ارتباط دوستانه و عمیقی ندارید، هرگز این جمله را به زبان نیاورید. معمولاً دلایل مجرد ماندن موضوعی نیست که افراد تمایل داشته باشند در مورد آن با هر کسی صحبت کنند.

«من حتی نمی‌توانم به مجرد بودن فکر بکنم. تو چطور میتوانی تحمل کنی؟!»

درست مانند ابراز تأسف، بیان این جمله فرد مقابل را در وضعیت ناخوشایندی قرار می‌دهد. او باید شما را قانع کند که چطور توانسته است این وضعیت «وحشتناک» را تحمل کند. در عوض، بهتر است از او در در مورد جنبه‌های دیگر زندگی‌اش سؤال بپرسید، این که زندگی تحصیلی یا شغلی‌اش چطور است. من حتی نمی‌توانم به مجرد بودن فکر بکنم. تو چطور میتوانی تحمل کنی در مجموع، سعی کنید دوستان‌تان را آزاد بگذارید تا در مورد دغدغه‌های زندگی‌شان با شما صحبت کنند. اگر شنونده خوبی باشید، بهتر می‌توانید اولویت‌های آنها را درک کرده و در مراحل مختلف زندگی دوست و راهنمای خوبی برای انها باشید. شما می توانید با مطالعه مقالات خودشناسی رادیو بینا به درک عمیق تری نسبت به شناخت رفتار خود در سطح جامعه شوید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند
امتیاز شما :

آخرین مطالب

چگونه کمتر از دیگران برنجیم؟
چگونه کمتر از دیگران برنجیم؟
سیاست ها و حفظ حریم خصوصی
سیاست ها و حفظ حریم خصوصی
عصب شناسی انتظار در روابط
عصب شناسی انتظار در روابط
انعطاف پذیری شناختی چیست؟
انعطاف پذیری شناختی چیست؟
قوی ترین بخش کنترل کننده رفتار در انسان
قوی ترین بخش کنترل کننده رفتار در انسان
ElGrandeToto - 7elmet Ado 6(MP3_320K)