تکنیک های علمی بهبود روابط

تکنیک های علمی بهبود روابط

1005 نفر
Reading Time زمان مطالعه: 9 دقیقه
دسته بندی: پادکست روانشناسی > پادکست نوروسایکولوژی [هفتگی و رایگان]

فهرست مطالب


How to Learn Skills Faster

تکنیک های علمی بهبود روابط | Accountability in Relationships


در این اپیزود در مورد روش های علمی بهبود روابط با پارتنر یا همسرتون صحبت کردیم. رابطه احساسی مثل یک کیک میمونه که به برش های مختلفی تقسیم شده بعضی برش هاش بزرگه و بعضی کوچیک. 
ممکنه برش شما از این کیک یعنی سهم شما در مسئول بودن بابت اختلافاتی که ایجاد شده، کوچیک باشه اما هرچقدر هم کوچیک باشه باید مسئول بود.
اگر علاقمند به مطالعه مطالب بیشتر راجع به احساس مسئولیت هستید، لینک زیر مقاله از دانشگاه هاروارد هست که اطلاعات خوبی بهتون میده. 

 https://www.harvardmagazine.com/2023/02/features-business-social-responsibility

تکنیک های علمی بهبود روابط

راهکارهای حل اختلافات زناشویی


تکنیک های علمی بهبود روابط

عوامل زیادی در داشتن روابط سالم موثر هستند. وقتی روابط ایمن نیستند و همسران احساس خوبی نسبت به یکدیگر ندارند، رابطه به بحران کشیده می‌شود.
به عبارت دیگر، جدال‌ها و اختلافات در روابط بیشتر درباره عدم احساس امنیت و عدم حمایت از یکدیگر است. افراد اغلب به دنبال تضمین این هستند که همسر یا شریک زندگی‌شان در لحظات مختلف و در مواقع مختلف از آنها حمایت کند.  
این نیاز به احترام و توجه از جانب همسر یا شریک زندگی به عنوان یک پایه اساسی برای سلامت و استقرار یک رابطه عاطفی سالم مطرح می‌شوددر این مطلب از رادیوبینا با استناد از مجله سایکولوژی تودی و verywellmind به بررسی تکنیک‌‌ های بهبود روابط خواهیم پرداخت.

تکنیک هایی برای بهبود رابطه بعد از خیانت


قوانین رابطه زناشویی سالم چیست؟

عوامل کلیدی در روابط زناشویی سالم عبارتند از؛ دسترسی، پاسخگویی و مشارکت عاطفی. اگر می‌خواهید رابطه‌تان را بهبود ببخشید، شروع به تمرکز بر ایجاد این خصوصیت‌ها در خود نمایید.

اولین عامل کلیدی و از تکنیک های بهبود روابط سالم، دسترسی یا (Accessibility) است. افراد باید احساس کنند که همسر یا شریک زندگی‌شان در دسترس آنهاست. برای افزایش دسترسی در رابطه‌تان، به همسر یا شریک زندگی‌تان توجه کنید و برای کارهایش ارزش قائل شوید. به احساسات شریک زندگی‌تان احترام بگذارید و به حرف‌های او خوب گوش کنید.

عامل کلیدی دوم و از تکنیک های بهبود روابط، پاسخگویی یا (Responsiveness) است. وقتی همسر یا شریک زندگی‌تان به شما مراجعه می‌کنند، به مشکلاتش گوش کنید و به او پاسخ دهید. به آنها اطمینان دهید که نگرانی‌هایشان برای شما مهم هستند. پاسخگویی به نیازها و احساسات شریک زندگی‌تان به طور مستمر به حفظ ارتباط عمیق و سالم در رابطه کمک می‌کند.
شاید عامل کلیدی دوم برای بهبود روابط بدیهی به نظر برسد، اما رعایت این نکته یعنی پاسخگویی و حتی توضیح برای عدم حضور می‌تواند ارتباط بین دو نفر را از تنش‌های احتمالی دور نگه دارد.

عامل کلیدی سوم در روابط سالم، مشارکت عاطفی یا (Emotional Engagement) با یکدیگر است. عشق ورزیدن و محبت کردن به یکدگیر را فراموش نکنید. مهربانی و محبت باعث ایجاد احساس بی‌نظیری در طرف مقابلتان خواهد شد و انگیزه لازم برای حفظ رابطه را در او ایجاد خواهد کرد.

podcast picture

9 روشی که رابطه تان را تخریب می کند!


راهکار مناسب برای بهبود روابط زناشویی

روابط قوی، عاشقانه، و سالم نیاز به تلاش زیاد دارند. بله، شما یکدیگر را دوست دارید، به یکدیگر احترام می‌گذارید؛ اما زمانی که سر و کله مشکلات پیدا می‌شود، همه چیز به یکباره تغییر می‌کند. در داشتن یک رابطه موفق یا بهبود روابط زناشویی، بیان صادقانه احساسات، حمایت از یکدیگر و حفظ حریم شخصی در حین بحث و جدل نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند.
برای کاهش تنش و کاهش مجادلات، مهم است که برای احساسات شریک زندگی‌تان ارزش قائل شوید. از ایجاد احساس منفی در طرف مقابل خود پرهیز کنید. به او اطمینان دهید که حرف‌ها، نیازها، نگرانی‌ها و احساسات او برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است. کاری کنید که شریک زندگی شما احساس امنیت و مفید بودن کند.
این اقدامات و تکنیک های بهبود روابط علاوه بر این که انگیزه همسرتان را برای حفظ روابط بیشتر می‌کند؛ بلکه به طورکلی بر کیفیت و بهبود ارتباط زناشویی تاثیر مثبت دارد و خودتان نیز از این موضوع لذت خواهید برد. حفظ یک رابطه نیاز به تلاش هر دو طرف دارد. رابطه همچون کودک تازه متولده شده‌ای است که برای رشد و بهبود نیاز به مراقبت دارد.

podcast picture

دلیل علمی ناسازگاری زنان و مردان


عوامل موثر در بهبود روابط زناشویی

داشتن یک رابطه موفق تنها با تمرکز روی رفتار فرد مقابل امکان‌پذیر نیست؛ بلکه با شناخت کامل خود. طرفین یک رابطه باید خواسته‌ها و نیازهای خود را شناسایی کنند و از تکنیک های بهبود روابط آگاهی یابند.
درست است که رابطه مفهوم «ما» را در زندگی‌مان معنا بخشیده؛ اما واقعیت این است که ما در اصل افراد مستقلی هستیم. انتظارات، خواسته‌ها و نیازهای فیزیکی و عاطفی متنوعی داریم. شناختن و دانستن اینکه چه چیزی برای شما مناسب است و سپس انتقال این نیازها به همسر یا شریک زندگی‌تان، یک تمرین بسیار عالی است. این کار به شما کمک می‌کند تا یکدیگر را بهتر بفهمید و به یکدیگر اتکا و اعتماد کنید.
باید از خواسته‌های یکدیگر حمایت کنید. نیازها و اهداف طرفین یک رابطه ممکن است کاملا متفاوت و در تضاد با یکدیگر باشند؛ اما نباید اجازه دهید که این تفاوت‌ها باعث دوری شما از یکدیگر شود.
شما به عنوان همسر باید از اهداف و خواسته‌های طرف مقابلتان حمایت کنید. همه ما انسان‌ها نیاز به تشویق و حمایت داریم. دوست داریم برای حداقل یک نفر و مخصوصا شریک زندگی‌مان مهم باشیم؛ پس حمایت کردن و حامی بودن، باعث بهبود روابط زناشویی شما خواهد شد.


سوالات متداول
1.چطور می‌توانم به همسر یا شریک زندگی‌ام حمایت کنم؟
  • برای حمایت از همسر یا شریک زندگی‌تان، باید از نیازها و خواسته‌های او آگاه شوید و تلاش کنید تا این نیازها برآورده و برطرف شوند. با صداقت و احترام به احساسات او گوش دهید و از او حمایت کنید.

2.آیا تکنیک های بهبود روابط برای همه ارتباطات زناشویی مناسب هستند؟
  • بله، این تکنیک‌ها برای بهبود کیفیت همه روابط زناشویی مناسب هستند و می‌توانند به هر زوجی کمک کنند تا ارتباط عاطفی و احساسات مثبت در رابطه‌شان را تقویت کنند.

3.چقدر زمان می‌برد تا تغییرات در یک رابطه مشاهده شود؟
  • زمان مورد نیاز برای مشاهده تغییرات در یک رابطه ممکن است متغیر باشد و به عوامل مختلفی مانند میزان تعهد به تغییر و میزان همکاری از طرف هر دوی شما بستگی دارد. مهمترین نکته این است که تلاش مداوم و صداقت در رابطه یک عامل کلیدی برای دستیابی به تغییرات مثبت است.

4. آیا بهبود یک رابطه فقط به عهده یکی از شریکان است؟
  • نه، بهبود یک رابطه نیاز به همکاری و تلاش هر دوی شما دارد. هر دوی شما باید به عنوان یک تیم همکاری کنید تا به تغییرات مثبت دست پیدا کنید. ارتقاء رابطه نیاز به تعامل و تعهد هر دوی شما دارد.

podcast picture

چرا عشق کمرنگ میشود !!؟!!؟


سخن پایانی

حفظ و بهبود روابط زناشویی نیاز به تلاش زیاد از سوی طرفین رابطه دارد. عوامل زیادی در پایداری یک رابطه موثر هستند؛ برای مثال صداقت در بیان احساسات، توجه کافی به نیازها و احساسات طرف مقابل و حامی بودن از جمله مهم‌ترین عوامل و از تکنیک های بهبود روابط هستند. یادتان باشد که رابطه به خودی خود رشد نمی‌کند؛ بلکه نیاز به مراقبت و توجه هر دو شما دارد.

منابع: 
Verywellmind
Psychologytoday



📌ورکشاپ تله‌ها شروع شده و میتونید شروع به مطالعه دروس کنید.
راهکارهایی برای بالا بردن اعتماد به نفس در زنان

ورکشاپ رایگان شناسایی طرحواره‌ها( تله‌ها) 


📌پیش نیاز دوره تله ها

ورکشاپ پیله

ورکشاپ 21 روزه پیله 


 منتظر نظرات پرمهرتون هستیم. هیچ کدام از محتواهای درج شده در رادیو بینا جنبه درمانی و تراپی نداشته و تنها تلنگری برای شماست که با واکاوي مشکلات خود، نسبت به درمان ریشه ای آن از یک مشاور و روان درمانگر کمک بگیرید.

 #psychology_plus #هم-قبیله-شو #هم_قبیله

📌 لطفا سوالات خودتون رو در انجمن رادیو بینا مطرح کنید؛ تا مشاورین و کارشناسان ما به آن پاسخ دهند. 

---------------------------------------------------------------
 لینک های ورود به شبکه های اجتماعی رادیو بینا 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند
امتیاز شما :

مقالات دیگر

آخرین مطالب

چرا خوب ها زود میمیرند؟
چرا خوب ها زود میمیرند؟
هشت راز برای مکالمه سازنده و صمیمانه با دیگران
هشت راز برای مکالمه سازنده و صمیمانه با دیگران
تکنیک برای اینکه از ۹۰ درصد مردم جلوتر باشی
تکنیک برای اینکه از ۹۰ درصد مردم جلوتر باشی
اگه حرف دلت رو نزنی مغزت کوچیک میشه
اگه حرف دلت رو نزنی مغزت کوچیک میشه
نشانه های دقیق ADHD
نشانه های دقیق ADHD
ElGrandeToto - 7elmet Ado 6(MP3_320K)