بازگشت به رابطه قبلی + راهکار و تنش ها

بازگشت به رابطه قبلی + راهکار و تنش ها

4130 نفر
Reading Time زمان مطالعه: 9 دقیقه
دسته بندی: روابط زناشویی

فهرست مطالب

تصمیم برای بازگشت به رابطه قبلی در ابتدا میتواند دشوار باشد. در هر صورت باید در نظر داشته باشید که رابطه قبلی شما به اتمام رسیده است، اما به این معنا نیست که شما نمیتوانید مجددا رابطه خودتان را از سر بگیرید و روابط سالم ایجاد نمایید. بنا بر مطالعات انجام شده در ایالات متحده، و حدود یک سوم زوج هایی که با یکدیگر زندگی کرده اند و یک پنجم آنهایی که با هم ازدواج کرده بودند، حداقل تجربه یک جدایی و دیدار مجدد را داشته اند. لذا این سوال مطرح میشود که آیا دیدار بعد از جدایی درست است؟ دلایل بازگشت و دیدار بعد از جدایی چیست؟ اگر شما و طرف مقابلتان تصمیم دارید که یک شانس دیگر به خودتان بدهید، در نظر داشته باشید که مسیر طولانی و سختی را پیش رو خواهید داشت. ما در این مقاله قصد داریم در مورد پاسخ این سوالات و نحوه بازگشت به رابطه قبلی مطالبی را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. با رادیوبینا همراه باشید.

 

آیا بازگشت دوباره به رابطه قبلی صحیح است؟

این سوالی است که امکان دارد برای افرادی که به تازگی از هم جدا شده‌اند، پیش می‌آید. پایان دادن به رابطه عاطفی به هر دلیلی هم که باشد، سخت است. به ویژه زمانی که حرف از یک زندگی مشترک چندین و چند ساله باشد. یک ارتباط عاطفی و احساس و علاقه‌ای بین دو طرف وجود داشته و زمان زیادی را باهم سپری کرده‌اند و همین اشتراکات می‌تواند جدایی برای هر دو طرف را دشوار کند.
اما اینکه بازگشت دوباره به رابطه قبلی کار درستی است یا خیر، به شکل ارتباط و حتی شیوه جدایی بستگی دارد. مثلا اگر زن و شوهری با تصمیم عجولانه و دخالت اطرافیان طلاق گرفته باشند، پس از گذشت زمان کوتاهی ممکن است خود مقصر دانسته و بخواهند برای شروع جدید به یکدیگر رجوع کنند. تلاش برای تغییر و در پیش نگرفتن شیوه‌های گذشته و بخشش از صمیم قلب می‌تواند منجربه ایجاد یک رابطه پایدار شود. 
پیشنهاد میشه که حتما مقاله نحوه برخورد با دخالت خانواده همسر را مطالعه بفرمایید.



دلایل موجه برای بازگشت به رابطه قبلی

برای بازگشت به رابطه قبلی تنها نباید بر احساسات تکیه کرد و با خود بگوییم با توجه به اینکه هنوز دوستش دارم و دلم پیش اوست، پس می‌توانم دوباره به رابطه قبلی برگردم. هر چند که تجربه افراد متعددی نشان داده که عشق با جدایی هم متوقف نمی‌شود، اما این تنها دلیل قانع‌کننده‌ای برای رجوع به رابطه از هم گسسته شده نیست. دلایل زیر را مطالعه کنید:

جدایی عجولانه تحت تاثیر اطرافیان

بسیاری از جدایی‌ها به خاطر لج و لجباری و دخالت اطرافیان در زندگی مشترک رخ می‌دهد. یعنی افراد به محض اینکه نتوانند اوضاع را کنترل کنند و دچار پریشان‌حالی شوند، تصمیم به جدایی می‌گیرند. این جزو دلایل موجه برای بازگشت به رابطه قبلی است؛ زیرا دو طرف هنوز به یکدیگر علاقه‌مندند و باور دارند که عجولانه و تحت تاثیر اطرافیان تصمیم گرفته‌اند. معمولا در چنین مواقعی اگر رفتار دو طرف به همراه عوامل خارجی تغییر یابد، چه بسا که بنیان خانواده و تعهد آن‌ها محکم‌تر از قبل می‌شود.

تکنیک های رها کردن را در این پادکست توضیح داده ایم:


رشد فردی دو نفر

زمانی که دو طرف یک رابطه به بلوغ فکری و رشد فردی رسیده باشند نیز یک دلیل موجهی برای برگشت به رابطه سابق وجود دارد. مثلا چیزهایی که قبلا برایتان اولویت داشت و دلیلی می‌شد تا با یکدیگر مشاجره کنید، اما الان دیگر اهمیت ندارد و آرامش خود و فرد مقابل را ترجیح می‌دهید. یک رابطه‌ای که مجددا شکل می‌گیرد ممکن است سیر تکاملی بهتری داشته باشد؛ زیرا هر دو نفر همزمان فرصتی برای خودشناسی و ایجاد تغییر در رفتارهای خود داشته‌اند.

شناسایی محرک‌ها و درک تفاوت‌ها

زوجین باید بتوانند درباره تفاوت‌ها و محرک‌هایی که در جریان زندگی با آن روبه‌رو می‌شوند، صحبت کنند. زمانی که هر دو طرف بپذیرند با هم متفاوت هستند و اگر رفتاری خلاف میل و خواسته خود از او دیدند می‌دانند چگونه رفتار کنند، در این مواقع بازگشت مجدد به زندگی قبلی می‌تواند کار موجهی باشد. برقراری ارتباط، درک تفاوت‌ها و شناسایی محرک‌ها برای حفظ زندگی مشترک ضروری است.

پردازش رفتارها و سعی برای جبران

اگر جدایی به خاطر رفتارهای نادرست یا اصلا خیانت رخ داده باشد، وقتی که فرد به دنبال دلایل آن رفتارها باشد و بخواهد آن را جبران کند، این مورد نیز می‌تواند دلیل قانع‌کننده‌ای برای برگشت به زندگی قبلی باشد. عموما افراد در یک رابطه به دنبال اصل خوب و بد هستند، در صورتی که واقعا تا فردی در بطن ارتباط نباشد دلیل وقوع خطا یا مرتکب شدن به رفتار ناپسندی را نمی‌داند. فردی که درصدد است تا از رفتار خود معذرت‌خواهی کند و به دنبال راهی برای جبران می‌گردد، می‌توان حداقل یکبار به یکدیگر فرصت زندگی و ارتباط مجدد داد.

میدونید چطوری با خیانت روبرو شوید؟ پادکست زیر رو گوش بدید:




تصمیم‌گیری برای بازگشت به رابطه تمام شده

تصمیم‌گیری برای بازگشت به رابطه تمام شده اندازه تصمیم برای طلاق و جدایی سخت است، به همین دلیل بهتر است افراد در ابتدا پرسش‌های زیر را از خود بپرسند:

دلیل جدایی‌تان از هم چه چیزی بوده

اولین سوالی که باید هر دو نفر از خودتان بپرسید که اصلا چرا و به چه دلیلی تصمیم به جدایی گرفته بودید؟! آیا به خاطر یک بحران و عدم تحمل رفتار هم این تصمیم را گرفته‌اید یا تحت تاثیر اطرافیان و فضای حاکم بر زندگی‌تان بودید؟!

چقدر تغییر کرده‌اید؟!

آیا واقعا در صدد توسعه فردی خود برآمده‌اید و پذیرای شرایط غیر قابل پیش‌بینی که ممکن است در زندگی شما رخ دهید، هستید؟! یا نه تنها به این خاطر که همسر سابق خود را بهتر می‌شناسید و می‌دانید چه چیزهایی را دوست دارید و از چه چیزهایی بیزار است، قصد رجوع دارید.

به دنبال امتحان مجدد رابطه هستید؟

آیا زمانی که احساس تنهایی می‌کنید و می‌خواهید فقط و فقط این خلاء را پر کنید، به دنبال بازگشت به رابطه قبلی هستید؟! خوب است  بدانید آنچه که اکنون احساس می‌کنید گذراست و ممکن با ورود مجدد به رابطه دوباره احساس کنید که دچار اشتباه شده‌اید.

خانواده و دوستان چه نظری نسبت به بازگشت رابطه قدیمی دارند؟!

با توجه به اینکه خانواده و دوستان در خارج از گود زندگی هستند و شناخت خوبی نسبت به شما و همسر سابق‌تان دارند، ایده بدی نیست که نظرشان را جویا شوید. باید اعتراف کنیم که گاهی اطرافیان جنبه‌هایی از شخصیت فرد مقابل را می‌بینند که امکان دارد شما به خاطر علاقه آن را نبینید.



از خود بپرسید آیا زندگی با همسر سابق بهتر است یا بدون او؟

مهمترین سوالی که پیش از بازگشت به رابطه قبلی باید پرسیده شود. برای پاسخ به این سوال با خود روراست باشید و لیستی از مزایا و معایب برای ادامه رابطه تهیه کنید. در این برگه دو ستون بکشید و در یک سمت آن تمام کارهایی که همسر سابق انجام می‌داده که باعث بهتر شدن زندگی‌تان می‌شده را بنویسید.
در ستون دیگر لیستی از کارهایی که باعث ضرر زدن به زندگی مشترک‌تان می‌شده و حال شما را بد می‌کرده، یادداشت کنید. برای تهیه این لیست هم بهتر است با خودتان صادق باشید، حتی اگر این لیست باعث می‌شود تا حال روحی بدی پیدا کنید و هر چیزی که به آن فکر می‌کنید را بنویسید. پس از اتمام، لیست تهیه شده را مرور کنید و تفاوت‌ها را ببینید. یک رابطه سالم نیاز به دو فرد متعهد دارد که همواره برای بهتر شدن حال‌شان تلاش می‌کنند.


می دونید چه سوالاتی رو باید از پارتنرتون بپرسید؟ پادکست زیر رو گوش بدید:

دلایل بازگشت به رابطه قبلی

آشناییت

بسیاری از افراد میدانند که چه انتظاری باید از شریک قبلی خودشان داشته باشند. هر چه باشد آنها مدت زمان بسیاری را با یکدیگر گذرانده اند و ملاقات با یک فرد جدید، معمولا پروسه ای بسیار طولانی و بلند مدت برای ایجاد آشنایی میباشد. پیشنهاد میشه حتما مقاله راهکارهایی برای برگرداندن عشق سابق را حتما مطالعه بفرمایید.


مشارکت

تنهایی مساله ای نیست که به راحتی بتوان با آن کنار آمد، مخصوصا زمانی که مدت زیادی از آن گذشته باشد. در شرایط افراد معمولا به این موضوع فکر میکنند که بازگشت مجدد به سمت شریک قبلی و تلاش برای ساختن یک رابطه جدید در کنار هم، میتواند شرایط را تغییر دهد. راهکارهایی برای ترغیب همسر برای مشورت را حتما مطالعه بفرمایید.


همسر شما هم مشوقتون نیست؟!!؟ پادکست زیر رو گوش بدید:

روشن بینی

معمولا اکثر افراد زمانی که برای یک مدت طولانی از شریک زندگی خود جدا میشوند، به این باور میرسند که شریک قبلی آنها همان فردی است که به دنبالش بوده اند. همچنین آنها در غیاب شریک خود چیزهایی بیشتری را در مورد او یاد میگیرند و تلاش میکنند که رفتار های نادرست خود را برای رابطه جدید اصلاح کنند.

پشیمانی

یکی دیگر از دلایل بازگشت و دیدار بعد از جدایی این است که معمولا افراد به این موضوع فکر میکنند که شریک قبلی آنها از افراد دیگر خیلی بهتر بوده است. این فکر معمولا به همراه احساس پشیمانی بروز پیدا میکند و ممکن است فرد احساس کند که جدایی، تصمیم اشتباهی بوده است.

نحوه بازگشت به رابطه قبلی

نحوه بازگشت به رابطه قبلی

رنج های گذشته را بپذیرید

زمانی که دوباره به کنار هم برگشتید، صحبت کردن راجع به گذشته اهمیت بالایی خواهد داشت، حتی اگر گذشته شما دردناک و رنج آور باشد. در این وضعیت سعی کنید اگر صحبت گذشته پیش آمد، با هر سختی که هست از آن عبور کنید و نگاه رو به جلو داشته باشید. نگذارید که صحبت کردن راجع به گذشته برای شما موضوعی رنج آور شود، بلکه سعی کنید در مورد آن تبادل نظر کنید.

به دیدگاه طرف مقابل خودتان احترام بگذارید

برای بازگشت به رابطه قبلی، شما باید به طرف مقابل خود نشان دهید که اوضاع تغییر کرده است و دیگر بر سر موضوعات کوچک قرار نیست کارتان به بحث و جدل بکشید. سعی کنید اختلاف نظرها و عقاید طرف مقابلتان را بپذیرید و به آنها احترام بگذارید. شنونده حرف های او باشید و برای طرف مقابل خود زمان بگذارید.

در مورد چیزهایی که بعد جدایی یاد گرفتید، صحبت کنید

از آنجایی که جدایی پروسه ای بسیار دردناک است، میتواند شامل تجربیات با ارزشی باشد که برای بازگشت به رابطه قبلی به آنها نیاز خواهید داشت. در مورد چیزهایی که بعد از جدا شدن یاد گرفته اید، با طرف مقابل خود صحبت کنید و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید. به آنها توضیح دهید که جدایی چه تغییراتی را در شما ایجاد کرده است؟ زمانی که از هم جدا بودید، با چه مسائلی رو به رو شدید؟ در حال حاضر، چگونه قصد دارید مسائل را مدیریت کنید؟ این ها سوالاتی هستند که شما نسبت به توضیح آنها به طرف مقابل خود مسئول هستید.

 در مورد چگونگی ایجاد تغییرات فکر کنید

بعد از بازگشت به رابطه قبلی، شما نیاز به یک برنامه مشخص و واضح برای پیشرفت در رابطه خود دارید. در حالیکه به همراه شریک قبلی خودتان بر روی مسائل زندگی کار میکنید، لازم است که از خودتان بپرسید که اینبار چگونه قرار است بهتر عمل کنید؟ علایق خود را چگونه مطرح میکنید؟ مسائل زناشویی را چگونه مدیریت خواهید کرد؟ چگونه میتوانید رابطه امن تری را ایجاد کنید. پاسخ به این سوالات، دیدگاه روشنی را برای برنامه های آینده در اختیار شما خواهد گذاشت.

نسبت به احساسات خود و طرف مقابلتان کنجکاو باشید

برای بازگشت به رابطه قبلی، این بار سعی کنید نسبت به واکنش های احساسی طرف مقابل خودتان توجه بیشتری نشان دهید. از شریک زندگی خود بپرسید که نسبت به رابطه ای که با شما دارد چه احساسی دارد؟ نسبت به احساس درونی که به شما دارد از او بپرسید و سعی کنید از احساسات او با خبر شوید. مقاله خطرات از بین بردن احساسات را حتما مطالعه بفرمایید.

سوالات متداول

  • آیا دیدار بعد از جدایی درست است؟
اگر دلایل کافی برای بازگشت به رابطه قبلی دارید و در تصمیم خود مصمم هستید، اینکار میتواند رابطه مستحکم تری را برای  شما به وجود بیاورد.

  • دلایل بازگشت و دیدار مجدد بعد از جدایی چیست؟
حس آشناییت و شناخت بیشتر از شریک قبلی، امیدواری برای ساختن یک رابطه مجدد و بهتر و احساس حسرت و پشیمانی به این دلیل که فکر میکنیم شریک قبلی مناسب ترین فرد ما بوده است.

  • چگونه میتوانیم به رابطه قبلی بازگردیم؟
گذشته دردناک خود را بپذیرید و در مورد آن با یکدیگر صحبت کنید. درس ها و تجربیات بعد از جدایی را به خودتان یادآور شوید و از زاویه بهتری به عقاید و نظرات متفاوت شریک زندگی خود نگاه کنید.

سخن پایانی

اگر تصمیم به بازگشت به رابطه قبلی را ندارید، باید صبر کنید تا مراحل فراموشی بعد از جدایی طی شود. برای گذراندن این زمان اصلا عجله نکنید و سعی کنید که خودتان را برای یک رابطه جدید آماده کنید. اما اگر تصمیم شما برای بازگشت خیلی جدی است، مطمئن باشید که میتوانید با رعایت نکات ذکر شده، این کار را عملی کنید. به نظر شما دوستان گرامی، از چه راه دیگری بازگشت به رابطه قبلی امکان پذیر است؟ ما را با نظرات خود همراه کنید.
ترجمه و گردآوری رادیوبینا
منابع

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند
امتیاز شما :

مقالات دیگر

آخرین مطالب

هشت راز برای مکالمه سازنده و صمیمانه با دیگران
هشت راز برای مکالمه سازنده و صمیمانه با دیگران
تکنیک برای اینکه از ۹۰ درصد مردم جلوتر باشی
تکنیک برای اینکه از ۹۰ درصد مردم جلوتر باشی
اگه حرف دلت رو نزنی مغزت کوچیک میشه
اگه حرف دلت رو نزنی مغزت کوچیک میشه
نشانه های دقیق ADHD
نشانه های دقیق ADHD
دلایل گرایش به مصرف ماریجوانا
دلایل گرایش به مصرف ماریجوانا
ElGrandeToto - 7elmet Ado 6(MP3_320K)