زندگی با افراد خودشیفته

زندگی با افراد خودشیفته

781 نفر
Reading Time زمان مطالعه: 4 دقیقه
دسته بندی: مهارت‌های اجتماعی

فهرست مطالب

the-neuroscience-of-love
 

مواجعه با افراد خودشیفته


زندگی با افراد خودشیفته ، دنیایی که در آن زندگی میکنیم ما را بیشتر از هر وقت دیگری تحت تاثیر قرار داده است. زندگی ماشینی و روزمرگی باعث اختلالات بسیاری در سلامت روان انسان میشود. یکی از این اختلالات شخصیتی، خودشیفتگی نام دارد. افراد خودشیفته خودشان را مهمترین فرد روی کره زمین میدانند و انتظار بسیار بالایی از اطرافیان خود برای تصدیق این موضوع دارند. آنها خودشان را لایق تعریف و تمجید بسیار زیاد میدانند، زیرا دستاورد های خود را جزو با ارزش ترین چیزها در نظر میگیرند. افراد خودشیفته فکر میکنند که باهوش ترین، لایق ترین، جذاب ترین و مورد احترام ترین فرد جامعه هستند و از اهمیت بسیار بیشتری نسبت به سایرین برخوردار هستند. زندگی با افراد خودشیفته کار بسیار چالش برانگیزی است. زیرا در پس همه این ظاهر کامل و بی عیب و نقص، شخصیت ترد و شکننده ای قرار دارد که کوچکترین گلایه و سرزنشی را نمیتواند تحمل کند. خودشیفته ها احساس عدم امنیت عمیقی دارند و از عزت نفس بسیار پایینی برخوردار هستند. از آنجایی که نمیتوانند آن چیزی که فکر میکنند هستند را در زندگی خود عملی کنند، به شدت نسبت به اطرافیان خود واکنش تدافعی دارند. شاید شما هم برای زندگی و مواجعه با افراد خودشیفته هستید. این افراد میتوانند همکار، دوست یا عضوی از خانواده شما باشند. در این مقاله قصد داریم مطالبی را راجع به نحوه زندگی با افراد خودشیفته خدمت شما عزیزان ارائه دهیم.

حد و مرزهایی غیر قابل مذاکره تعیین کنید

اگر دوست دارید در زندگی با افراد خودشیفته با مشکل کمتری مواجه شوید، قبل از هر چیز حد و مرزها و خط قرمز های خودتان را در رابطه کاری یا عاطفی خود برای طرف مقابلتان مشخص کنید. اینکار شما به این معنی نیست که انتظار دارید طرف مقابلتان رفتار خود را تغییر دهد. بلکه به این خاطر است که در ذهن خودتان چیزهای مورد تایید و قابل تحمل را محدود کنید. برای مثال اگر شما برای مکالماتی که دارید یا زمان بازگشت به منزل محدودیتی تعیین کردید، اگر این حد و مرزها شکسته شود، تصمیم شما باید بر اساس ارزش ها باشد نه تحت تاثیر رفتاری که طرف مقابل با شما داشته است.

حد و مرزهایی غیر قابل مذاکره تعیین کنید
حد و مرزهایی غیر قابل مذاکره تعیین کنید

مراقب نیش و کنایه ها باشید

یکی از چالش های مربوط به زندگی با افراد خودشیفته، مقابله با تکنیک نیش و کنایه آنهاست. این افراد از این طریق میخواهند در شما احساس شک و تردید به وجود بیاورند یا کاری کنند که به سلامت عقل خود شک کنید. در نتیجه، به مرور زمان شما ممکن است احساس سردرگمی، عدم امنیت یا عدم اعتماد به نفس پیدا کنید. جملاتی که افراد خودشیفته در این موقعیت ها استفاده میکنند میتواند چیزی شبیه به داشتم شوخی میکردم، هیچوقت اینو نگفتم، امکان نداره بشه، خیلی وسواسی هستی، نمیدونم داری راجع به چی حرف میزنی، باشد. در برابر این جملات واکنش منفی از خودتان نشان ندهید و احساسات خود را در گوشه ای یادداشت کرده و ثبت کنید. در مقاله نحوه برخورد با افراد خودشیفته به صورت کامل در مورد این مسائل صحبت کردیم.

واکنش هیجانی نداشته باشید

در زندگی با افراد خودشیفته، هر گونه درگیری عاطفی و احساسی به جایی ختم نمیشود. دست از جنگیدن بردارید. واکنش انفجاری طرف مقابلتان را به خودتان نگیرید، هر چقدر هم که سخت باشد مخصوصا زمانی که مستقیما به شما حمله میکنند. یادتان باشد چنین رفتارهایی مخصوصا اگر آسیب زا و خطرناک باشند به هیچ عنوان مورد تایید نیست، اما به خودتان قول دهید که هیچوقت درگیر نشوید. اگر دوست دارید در زندگی با افراد خودشیفته به نتیجه مطلوب برسید، هنگامی که بحث در حال بالا گرفتن است نارضایتی خود را از ادامه بحث اعلام کنید و صحبت خود را زمانی که آرام و سلامت هستید ادامه دهید. در مقاله ویژگی افراد خودشیفته به صورت کامل در مورد این موضوع صحبت شده است.

هنر مذاکره را بیاموزید

افراد شخصیت خودشیفته به مکالمات سنتی یا جایگاه من پاسخ مناسبی نمیدهند، زیرا میزان همدلی آنها بسیار محدود است. شما میتوانید به همان شیوه علت و معلولی که آنها صحبت میکنند به آنها پاسخ دهید، اما به طور مناسبی نیز از حد و مرز های خود دفاع کنید. به عنوان مثال، زمانی که طرف مقابل شما دیر به سر قرار میآید به جای گفتن جمله من از اینکه تو انقدر دیر سر قرار میآیی ناراحت میشوم، میتوانید بگویید قرار ما ساعت 6 عصر بود، اما تو 6:30 هم نیامدی.  مجبور شدم که قرار را کنسل کنم و با دوستم به سینما میروم. خوشحال میشم اگر به ما ملحق شوی. چون دیگر نمیتوانم منتظرت باشم. این شیوه پاسخگویی کمک زیادی به بهبود شرایط زندگی با افراد خودشیفته میکند. شما می توانید این عمل را در زنان خودشیفته بیشترمشاهده کنید.

عزت نفس و آرامش درونی خود را تقویت کنید

برای موفقیت در زندگی با افراد خودشیفته، لازم است که آرامش درونی خود را حفظ کنید. برای اینکار میتوانید از به سرگرمی هایی مشغول شوید که احساس لذت و اعتماد به نفس در شما ایجاد میکنند. فعالیت هایی را انجام دهید که از تنهایی و انزوا شما را خارج سازد. زمانی که افراد پیرامون شما بتوانند احساس راحتی و آسایش در شما ایجاد کنند، حد و مرزهای را بهتری را میتوانید در روابط خود ایجاد کنید.

عزت نفس و آرامش درونی خود را تقویت کنید
عزت نفس و آرامش درونی خود را تقویت کنید

یک حلقه درونی محکم و آگاه ایجاد کنید

سعی کنید با شبکه ای از افراد و گرو هایی در ارتباط باشید که با مساله خودشیفتگی در خانواده رو به رو هستند. برای اینکه بتوانید راهکار مناسبی برای زندگی با افراد خودشیفته بیابید، کمک گرفتن از یک تراپیست یا روانکار میتواند تاثیر مثبت زیادی بر زندگی شما بگذارد. یک روانکار به شما کمک میکند که متوجه شوید چه چیزی در حال اتفاق افتادن است. او فضایی امن را برای حل مسائل شما فراهم میکند و برای تجربیات شما ارزش قائل است.

سوالات متداول

خودشیفتگی یکی از شایع ترین اختلالات شخصیتی است و فرد خودشیفته نه تنها ارزش بیش از حدی برای خود قائل است بلکه از دیگران نیز انتظار تحسین زیادی دارد.
  • برای زندگی با افراد خودشیفته چه راهکارهایی وجود دارد؟
تا جای ممکن از بحث و جدل دوری کنید. حد و مرزهای خود را مشخص کنید و بر روی مواضع خود باقی بمانید.
  • موثر ترین راهکار برای زندگی با افراد خودشیفته چیست؟
کمک گرفتن از گروه های حمایتی و مراجعه به روانکار میتواند تاثیر موثرتری در بهبود روابط شما داشته باشد.

سخن پایانی

چالش های بسیاری در زندگی با افراد خودشیفته ممکن است به وجود بیاید. چیزی که در مواجه با این چالش ها اهمیت پیدا میکند، واکنش صحیح و عقلانی نسبت به شرایط پیش آمده است. زیرا افرادی که نتوانند در زندگی با افراد خودشیفته از بحث و جدل دوری کنند، عاقبت رابطه آنها به جدایی ختم خواهد شد. لذا اگر بدانیم چه نکاتی را در بخورد با این افراد رعایت کنیم، آینده بهتری را برای رابطه خود رقم خواهیم زد. اگر شما بخواهید راهکار دیگری را برای زندگی با افراد خودشیفته پیشنهاد کنید، چه موردی را اضافه میکردید؟ ممنون از همراهی شما دوستان عزیز.
ترجمه:
منبع:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند
امتیاز شما :

مقالات دیگر

آخرین مطالب

معنی خواب هایی که میبینیم چیه؟
معنی خواب هایی که میبینیم چیه؟
اختلافاتی که با گذر زمان هم حل نمیشن
اختلافاتی که با گذر زمان هم حل نمیشن
شش دلیل رایج تصمیمات اشتباه در زندگی
شش دلیل رایج تصمیمات اشتباه در زندگی
پنج روشی که مردم ما را کنترل میکنند!!
پنج روشی که مردم ما را کنترل میکنند!!
آیا میتونیم فرد خودشیفته را تغییر دهیم؟
آیا میتونیم فرد خودشیفته را تغییر دهیم؟
ElGrandeToto - 7elmet Ado 6(MP3_320K)